CHILDREN'S CENTER OF STANFORD - STANFORD

Learn by doing… These kids at the Children’s Center of Stanford get to explore and learn as they go. Miracle Playsystems worked together with the Landscape Architecture office of Miller Company in creating this nature base concept and created one of a kind play features. Overall the site was broken up into age groups and advancing levels of difficulty as they get older. The area features hills with scrabbling walls and custom steel hillsides. Custom Norna climbers for kids to balance and climb. Rocks and stones, sand and water were all used to create this one of a kid’s school playground.

Designed by Miller Company Landscape Architects

JOIN OUR MAILING LIST

AND NEVER MISS AN UPDATE

CONTACT
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey YouTube Icon